kolmapäev, 20. jaanuar 2010

1500 külalist ja suur mure

Tädi Maali võiks ju suurt ja siirast rõõmu tunda, et sel nädalal täitub tema blogil 1500 külalist, aga ei saa.
Sest nüüd selguski Eesti Päevalehest, et hakataksegi vist Mikko - poisi kallal purema ja teda kohalt lahti kangutama.
Just nii nagu Maali oma blogis kirjutas : http://tadimaali.blogspot.com/2010/01/maailma-kalleim-leib-mikko-kupsetas.html .

Aga Eesti Päevalehe lood on sellised: http://www.epl.ee/artikkel/486531 ja http://www.epl.ee/artikkel/486566 .

Ja takkatippu: tädi Juuli murdis õues libedaga jala ära ja sai külge koleda puuslaki, et mitte öelda kopsupõletiku. Nii kaua tuli tal, vaesekesel, hanges külmetada.

Nüüd on Maalil vaja minna Juulile digiretseptiga rohtu tooma ja Maali kardab väga, et kas saab sellega hakkama, sest temale tundub: digi on midagi väga keerulist, mis alatasa katki läheb ja vahetavahel ka sinist suitsu välja ajab.
Ning mis kõige hullem - kui Juuli peaks nüüd kondimurdmise ja kopsupõletiku pärast hinge heitma, jääb täitumata Juuli suurim unistus: euroraha kasutusele võtta. Sellest Juuli on Euroopa Liidu suur pooldaja ning euroraha patrioot ja unistanud aastaid euro eest poest ostmisest. Et olla nagu tõeline väljamaa proua.  Juuli on alati olnud väga moodne inimene.
No mis küll nüüd saab?
Igatahes on Maali tädil peas liikumas üks mõte, kuis Juuli igal juhul ja õite pea saaks euroraha kasutada. Sest alati peab kõigeks kõige hullemaks valmis olema. Aga head peab ka tegema. Ja nii alustaski Maali tegutsemist.
Täpsemalt mõne päeva pärast.   

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar